header ontstoppingsdienst ruimdienst

 

ontstoppingdienst

 

Ruimen & Reinigen

Ruimingsdienst "Ontstoppen en ruimen" komt snel ter plaatse voor alle ruimingswerken, met servicepunten vlak in uw buurt in heel Vlaanderen en Brussel !

 

 

Professionele reinigingen

Naast ruimingswerken en ontstoppingen zijn wij ook gespecialiseerd in industriële reinigingsopdrachten voor KMO, bedrijf, overheid, industrie en particulier. "Ontstoppen en ruimen" staat in voor snelle interventies bij industriële reinigingen.

Ruime waaier van diensten

U kan op ons rekenen voor een ruime waaier aan diensten: zo zorgen wij bij uw verstoppingsprobleem voor een totaaloplossing door het reinigen van uw beerput, regenwaterput, septische put, vetput en bezinkput.

U kan ook beroep doen op onze expertise voor het industrieel reinigen van watertanks en bezinkputten, benzinestations, carwashputten en beerputten. Andere reinigingsdiensten zijn de afvoer van slib (ook carwash), hogedrukreiniging en ontstopping van afvoerleidingen (rioleringen), maar ook het ruimen en reinigen van vetputten, regenwaterputten en bezinkputten. Tot slot zijn wij ook uw partner voor het in kaart brengen van rioolnetwerken.

Conform de milieuwetgeving

Onze diensten worden steeds uitgevoerd conform de milieuwetgeving. Een uitgebreid wagenpark, onze ervaring en snelle service maken dat Ontstoppen en Ruimen u steeds de beste oplossing kan bieden voor iedere industriële reiniging. Om u de allerhoogste efficiëntie te kunnen garanderen, blijven wij dan ook investeren in nieuw materiaal.


Contacteer ons :

info@qclean.be

Extra Troeven

* Een voertuig van ontstoppen en ruimen in elke Provincie.

* GEEN verplaatsingskosten

*SPOEDINTERVENTIE: Binnen het uur kunnen we ter plaatse zijn.

Telefoneer NU :

O490/11 30 30

camera onderzoek

wwww.qclean.be

ontstoppingsdienst-regio-gent.be

ontstoppingsdienst-regio-aalst.be

ontstoppingsdienst-regio-antwerpen.be

ontstoppingsdienst-regio-leuven.be

ontstoppingsdienst-regio-limburg.be

brussel-ontstoppingsdienst.be

vetput.be